Referenciák


"Ami a mai világban ritka:

- pontos (ha az előzetesen megbeszélt időpont mégsem volt neki jó, akkor azt jóval hamarabb jelezte)
- proaktív, nem kellett utána rohangálni, nem kellett könyörögni
- azt csinálta amit megbeszéltünk és még jó minőségben is
- saját bevallása szerint nem a legolcsóbb, de a saját meglátásom szerint egy szolgáltatás lehet gyors, jó minőségű, olcsó, ám ezek közül csak a mesében lehet mindhármat egyszerre kiválasztani. Az életben csak kettőt, a megmaradó harmadiknak pedig pont az ellenkezője fog megjelenni. Amúgy szerintem nem volt drága.
Ilyen mentalitású vállalkozót kívánok mindenkinek."

Bali István


"Jó szakembert találni szinte már közhelyesen nehéz és gyakran csalódással végződő próbálkozás. Örülök, hogy Ricsit és csapatát bíztam meg a házunk homlokzatának javításával, festésével, és újraszínezésével. A feladat nem volt könnyű, mert egy több sebből vérző alapból kellett szép, egységes és minőségi munkát alkotni. Mindemellett beépítettek két teraszajtót, párkányokat és egy korábban rosszul beépített bejárati ajtót is ki és beszereltek. Azt gondolom hibátlan munkát végeztek és biztosan vár még rájuk kihívás a nálunk. Nagyon precíz csapat, szorgalmasak, szépen és tisztán dolgoznak, a kommunikáció és az egyeztetés is hibátlan, amit elvállalnak abból kihozzák a maximumot! Csak így tovább!


"

Marczali Richárd

"Az építőipar gyászos időszakában, ami a pontosságot és szakmaiságot illeti, kiemelkedő szakember és a csapata. Ők adtak reményt, hogy egyszer mégis csak befejeződik az építkezésünk. Ricsiék mindig időben jöttek, amit megbeszéltünk az úgy készül el, ahogy azt elképzeltük. Nagyon tisztán, szépen és pontosan dolgoznak és ami manapság olyan ritka, mint a fehér holló, MEGBÍZHATÓAK! Köszönjük!

Csak ajánlani tudom mindenkinek őket!"  

Tiszay Árpád


"Építész tervező és műszaki ellenőr vagyok, így az alábbiakat szakmai meggyőződésem alapján is írom, miután lakásfelújításunk glettelési-festési munkálataival bíztuk meg őket. Richárd és csapata megbízható, precíz, a munkájára igényes társaság, akik a minőségi munkavégzés mellett kifogástalanul kommunikálják a megrendelő felé a munkafolyamatokat. Ajánlom őket!"

Koródi Zoltán

"Udvarias, gyors, korrekt csapat. Nagyon szépen dolgoztak, mindent az előzetesen megbeszéltek szerint végeztek. Az költségek sem változtak menet közben, csak ahol mi kértünk változtatást. Rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Köszönjük szépen! "


Andrea Nagyné Végvári


Még több megrendelői értékelést a Facebook oldalunkon olvashat.