Szobafestés Diósd-Érd-Budapest és környéke csapata

Airless Festékszórás
Airless Festékszórás

Minőségi munka

Keressen minket, ha:

Kültéri vagy Beltéri Festő munkára, Mázolásra, Tapétázásra, Gipszkartonszerelésre/álmenyezet készítésre, Lazúrozásra, Bútor festésre esetleg Parketta lerakásra van szüksége: Diósd, Érd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Sóskút, Százhalombatta, Szigethalom, Biatorbágy vagy Budapest és vonzáskörzetükben; 
Ha megbízható szakemberrel/ekkel szeretné a lakásfelújítási munkáit javíttatni, elkészíteni, legyen szó kisebb vagy nagyobb az elvégzendő feladat keressen minket, segítünk, gyorsan és precízen végzet munka jellemző csapatunkra.
Munkáimat mindig jó minőségű anyagokkal, garanciával, számlaképesen végzem.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg pár munkánkat a gallériában vagy Facebook oldalunkon.


Jobbik Ádám
Jobbik Ádám

2010-ben végzett épitőipari iskolában Budapesten. Alapos, munkájára igényes. Pontos és megbízható szakember, Festő csapatunk vezetője.

Alapos, munkájára igényes. Pontos és megbízható szakember. Profi az új technológiájú festőgépek kezelésében és a gipszkartonozási tevékenységekben egyaránt.

Kiss József
Kiss József

2014-ben végzett, szobafestő mázoló, tapétázóként Debrecenben. Precíz, igényes szakember.

Keresztes Olivér
Keresztes Olivér

Alapos, pontos és megbízható szakember. 
Munkájára és környezetére igényes, kreatív és értékes tagja csapatunknak.

Recskó Richárd
Recskó Richárd

2011-ben végzett szobafestő mázoló, tapétázóként Budapesten. Pontos, precíz, igényes szakember. Magasszintű anyag és technologia ismerettel, tapasztalattal a modern techologiai kivitelezésekbe festés és gipszkartonozás területén egyaránt. Cég tulajdonosa.