Szolgáltatásaink

Felujítási/Kivitelezési folyamatok

Lakások és egyéb lakó és nemlakó épületek felújítási munkái, mint:

-Gipszkartonozás

-Kül és Beltéri Festés/Mázolás/Lazúrozás

-Bútor/Ajtó Festés

-Tapétázás

-Parkettázás/Laminált parketta lerakás

-Hideg burkolások

-Villanyszerelési feladatok

-Gépészeti/vízszerelési folyamatok

-Kőműves munkák, térkő lerakás

-Kisebb bontások

-Nyílászáró/Padlás feljáró beépítés

-Kisebb-nagyobb asztalos munkák

-Rengeteg gépi technológiával kivitelezett művelet, mely esztétikusabb és gyorsabb a hagyományos kivitelezéshez képest

Röviden, minden ami csak lakásfelújítás!

 

Tapétázás

A manapság kapható ún. gyapjúrostos (vlies) tapéták nagyon korszerű megoldást nyújtanak, gyorsan felhelyezhetők és egyszerűen karbantarthatók. A kínálatban egyszínű és mintás tapéták egyaránt szerepelnek, a dizájner színeket és mintákat kedvelők is megtalálják számításukat.

Egy tapéta esetében is szinte végtelennek, de minden esetben rendkívül változatosnak tekinthetők az egyes színárnyalatok, így konkrétan olyan mintát alkalmazunk a falon, amilyet csak szeretnénk.

 

Bontások

Kisebb bontási műveletek kivitelezése, egy olyan csapat/személy segítségével akik az eztkövető műveleteket végzik vagy ha a további felületkezelési munkát nem is mi végezzük, ebbe való tapasztalatuk segítségével végezzük a bontást, ezért igyekszünk a lehet legkisebb "rombolással", a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzni mint a bontást, mint akár a sittelszállítást.

Kézi-Gépi festési/glettelési műveletek

Glettelés vagy másnéven felületkiegyenlítés, amely a felületek szép egységessé, simává varázsolja.

Álltalunk készített glettelési/festési folyamatoknál választható kézi és gépi felhordás egyaránt.

Kézi felhordást leginkább felújításoknál, míg a szórásos módszert, javarészt új építésű/új felületű ingatlanoknál alkalmazzuk.

A hazai építőiparban a legelterjettebb kivitelezési módszer a kézi bedolgozás, mivel ez nem igényel továbbképzést, beruházást.

Gépi glettelés és festés használatával hatékonyabban végezhetünk, azonos felülettel, úgy, hogy a minőség pozitív irányba változik.


 

Hidergburkolások

A burkolásnak alapvetően két fajtája van a hidegburkolás és a melegburkolás.

A hidegburkolás a járólap, csempe és a kő. A 80-90-es évekig a hidegburkolás a kőműves szakma egyik része volt. Azonban ezekben az évtizedekben egyre több új technológiai és anyag jelent meg. Ez azt eredményezte, hogy a hidegburkolás egy külön szakma lett. Mivel egy bonyolult és összetett feladatról van szó, ezt is szakemberre kell bízni. A munka során nemcsak maga a burkolat fontos, hanem az azt rögzítő anyag fajtája is.

 

Homlokzatfestés

A külső festés jó állapotban tartása nem csak a szemet gyönyörködteti, de ténylegesen megnöveli az épület élettartamát. Az időjárás viszontagságainak kitett külső felületek sokkal gyorsabban tönkremennek, ha elhanyagolják őket.

Nyilvánvalóan azért fested be a házad külsejét, hogy jobban nézzen ki - de gondoltál már arra, hogyan fogod érezni magad a frissen festett házban? Gyakran van összefüggés az elhanyagolt lakókörnyezet és a stressz között - ezért ha kívül felfrissíted a dolgokat, az tényleg jó hatással lehet hangulatodra, valahányszor átléped bejárati ajtód küszöbét.

Gipszkarton szerelés

Ha építkezés vagy átalakítás mellett döntünk, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Az egyik legnépszerűbb építészeti megoldás a szárazépítészet azaz a gipszkartonozás.

A szárazépítészet előnye, hogy az ilyen módon történő építkezés kis(ebb) gonddal és kevesebb piszokkal jár, nincs száradási idő, így lényegeseb gyorsabb, akár azonnal burkolható/festhető.

Glettelési minőségét követelményszinten Q1 és Q4 közötti szinteket különböztetjük meg. A leggyakrabban kért kivitelezési minőség a Q3 - speciális glettelés - magasabb minőségi követelmény.


Ajtók/Ablakok

 beszerelése

Fa-műanyag, beltéri és kültéri ajtók, beállítása, beszerelése, cseréje.

A bejárati ajtó csere egyszeri ráfordítást igényel, viszont hosszú évtizedekig szolgálja majd otthonunkat.

Beltéri ajtó cseréje kevés elvárásnak kell megfelelniük, a megbízható, halk működésen kívül egy fontos szerepe van, még pedig az hogy szépen és biztosan záródjanak.

Laminált padló/lépcső

Vele járó kiegészítő műveletekkel, mint burkolatváltó és szegőléc felhelyezés, aljzatkiegyenlítés vagy másnéven padloponozás.

Ha hosszú távon gondolkodik, a laminált padló ideális választás. Optimális esetben nem szárad össze, és nem repedezik, mint a faburkolatok. Emellett fény- és UV-álló, napfény hatására nem színeződik el, kopásálló, és a minőségét hosszú időn keresztül megőrzi, karbantartást nem igényel.

Laminált padlóval otthona komfortját is növelheti. Laminált padló a lakás keveset használt helyiségeitől egészen a közületekig bárhol alkalmazható, a titok a kopásállóságban rejlik.